Her finner du tips til overnattingssteder og kulturopplevelser i Norge samlet av frilansjournalist Cecilie Moestue fra Oslo.
Hovedkanalen min er Unikesteder på Instagram hvor de nyeste tipsene ligger.
Research etter å finne de ukjente perlene i landet vårt er min lidenskap, og jeg heier litt ekstra på de små reiselivsbedriftene med et personlig vertskap.
Til daglig jobber jeg som skribent og innholdsprodusent for ulike oppdragsgivere innen reiseliv, mat og kultur.
Linker til artikler jeg har skrevet:
Norsk Ukeblad: Legg turen innom kulturbygda Nordfjordeid
Norsk Ukeblad: Førde er verdt et feriestopp i sommer
Nores.no: Åmot Gård i Sunnfjord: Unikt og Eksklusivt
Bladet “Kjøkkensjefen”: Nicolai Ellitsgaard, Restaurant Under i Lindesnes
Reisebrev fra De Historiske Hotel og spisesteder
Flere linker til artikler finnes på Linkedin og i Frilanskatalogen.
Send meg gjerne tips på e-post: cecilie@solstue.com, Instagram, Facebook eller LinkedIn
Hei
Fantastiske sider dette, så hyggelig.
Tips til deg, Cafe KJV( FB) og Galleri Det Røde Hus ,,utrolig historisk miljø, 320 år gammelt,
på Karljohansvern, Horten
Takk for kommentar, og for at du liker bloggen, det var hyggelig! Jeg skal sjekke ut kaféen og galleriet på Karljohansvern i Horten, takk for tipset. Hilsen Cecilie
Så hyggelig å treffe deg igjen! Nå gleder jeg meg til å følge bloggen din :-))) Hilsen Elizabeth
Iligemåde – det var en hyggelig tur! Og et fint blogginnlegg du har skrevet: http://gullimunn.com/2016/11/30/historisk-julemat-fra-hedmarken/. Det kommer snart innlegg her også. Jeg følger din blogg også.
Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer om det unike stedet Tysso I! Kraftkatedralen ved Sørfjorden i Hardanger – der vi har banketter, brylluper, seminarer og konserter inne i den fantastiske kraftstasjonen som i dag er museum. http://www.nvim.no
Tusen takk for det! Jeg vil gjerne komme innom på min neste tur til Hardanger. Hele området har så mye jeg er interessert i, og som jeg ønsker å utforske mer av. Nylig skrev jeg en sak i Norsk Ukeblad om Jondal, og turen dit ga også mersmak. Hilsen Cecilie