Livsstil

Søstrene Thorvaldsens kafé i Vestby

20140310-072645.jpg

I et stort, sjarmerende gult sveitserhus i Vestby fant jeg denne lille perlen av en kafé. Søstrene Thorvaldsens kafé og butikken Himmelske gleder ligger begge to i første etasje i huset, rett ved siden av Vestby stasjon.

Kaféen serverer hjemmelagde sandwicher og nydelige kaker. De har også et godt utvalg av livsstilsprodukter som ginger beer fra Bundaberg i Australia, te fra Teapigs, krydder og juice fra svenske Saema og saft og marmelader fra Askim Frukt- og bærpresseri. Butikken selger diverse interiørvarer, blant annet fra danske Bloomingville og Rice.

Norwegian Outlet ligger like i nærheten – hva med å stoppe her for en kaffe etter shoppingen?

 English:

In a large, charming yellow Swiss style house in Vestby I found this pearl of a café. Thorvaldsens sisters café and the shop Himmelske gleder are situated next to the Vestby train station.

The café serves home-made sandwiches and delicious cakes. They also have a choice of lifestyle products such as ginger beer from Bundaberg in Australia, tea from Teapigs, spices and juices from Swedish Saema and beverages and marmalades from Askim Frukt- og bærpresseri. In the shop you find interior products from Danish Bloomingville and Rice.

Norwegian Outlet is close by – why not stop here for a coffee after the shopping?

2 replies »

  1. Hei Cecilie.

    Så utrolig hyggelig med slik koselig melding fra deg.
    Det tar vi som et STORT kompliment. Tusen takk.
    Velkommen igjen.

Leave a Reply