Hoteller i Danmark

Babette Guldsmeden hotel i København

Gladmelding til alle fans av Guldsmeden-hotellene i København: Nå har Babette åpnet! Et nytt hotell i Guldsmeden-familien er alltid spennede.

Det er bygget over samme lest som de andre, med økologisk mat, interiør fra Bali og den rette hjemmekoslige stemningen. Til sommeren åpner et spa i toppetasjen, og allerede nå kan du nye cocktails i baren og lekker mat i bistro-tapas-restauranten Babettes Feast.

Sjekk det ut neste gang du er i København. Eller et av de andre Guldsmeden-hotellene. Jeg har ikke bodd på alle, men kan likevel trygt anbefale stedene. De har en egne stil og sjarm som mangler på mange vanlig kjede-hoteller, og det skal ikke undervurderes, synes jeg. Adressen er Bredgade 78.

Babette har flyttet inn i lokalene til First Hotel Esplanaden, og ligger like i nærheten av den lille havfruen.

Babette_Guldsmeden hotel, Copenhagen

Det er alltid himmelsenger hos Guldsmeden.

Babette Guldsmeden hotel, Copenhagen

Også her er det øko-perspektiv: Du nyter du økologisk vin, sprit og rene fruktjuicer til cocktails.

Babette hotel guldsmeden, copenhagen

I bistroen Babettes Feast spiser du tapas, frokost – eller et lett kveldsmåltid.

Alle foto: guldsmedenhotels.com

2 replies »

 1. Hei!
  Kjekk nyhet!
  Har alltid nesten valgt å bo på Gullsmeden-hotellene, men synes rommene virker litt små. Så på et i Køben en gang ved siden av Clarionhotellet, og det var iallefall lite for to personer for flere enn to netter. Men det er gjerne variasjon? Jeg (vi) jobber svært ofte på tur, og trenger iallefall et skrivebord og litt armslag….Kanskje mer perfekt som venninnehotell?
  Uteområdene, bar og frokostsal ser iallefall alltid veldig koselig ut på bilder!

 2. Hei Ann-Mari! Takk for kommentar, og beklager sent svar. Her har det blitt en feil, så jeg har ikke fått mail om kommentarer i det siste. Skal rettes opp.

  Har opplevd at størrelsen på rommene varierer, så mulig man kan bestille et med mer armslag for evt. jobbing. Men enig at de passer godt som venninnehotell!

  Liker din blogg veldig godt, og har lenge hatt planer om å skrive inn en blogganbefaling på den. Så regner med å få gjort det snart…stå på!

  Cecilie

Leave a Reply